LÁTVÁNYOS RENDEZVÉNYEK MEGALKOTÁSA!
Bemutatkozás

CÉGÜNK PROFESSZIONÁLIS RENDEZVÉNYTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSOK BIZTOSÍTÁSÁVAL FOGLALKOZIK, AMELY A TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG, A LED FALAKTÓL A FÉNYTECHNIKÁN ÉS RENDEZVÉNY INFORMATIKÁN KERESZTÜL A HANGOSÍTÁSIG TERJED. SAJÁT RAKTÁRKÉSZLETEN LÉVŐ, CSÚCSTECHNIKÁJÚ ESZKÖZPARKKAL ÁLLUNK ÜGYFELEINK RENDELKEZÉSÉRE.

A RENDEZVÉNYEK KIVITELEZÉSEKOR A SIKERES EGYÜTTMŰKÖDÉS KULCSA, HOGY A TECHNIKUS KOLLÉGÁK RUGALMASAN, KEDVESEN, AZAZ PROFESSZIONÁLISAN VÉGEZZÉK EL A FELADATUKAT.

MIVEL A RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE STRESSZES ÉS ÁLLANDÓ VÁLTOZÁSOKKAL TELI FOLYAMAT, ÍGY NAGYON ODAFIGYELÜNK A TECHNIKUSAINK ALKALMAZKODÓ ÉS PROBLÉMAMEGOLDÓ KÉPESSÉGÉRE, ÍGY JELENTŐS MÉRTÉKBEN MEG TUDJUK KÖNNYÍTENI A RENDEZVÉNYSZERVEZŐK MUNKÁJÁT.

PROJEKTEK, AV TECHNIKAI RENDSZEREK TELEPÍTÉSE CÉGÜNK INFORMATIKAI, AUDIO-VIZUÁLIS ÉS MÚZEUMTECHNIKAI PROJEKTEKRE SZAKOSODOTT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A LEGKÜLÖNBÖZŐBB AV TECHNIKAI PROJEKTEKET KOMPLETTEN, A TERVEZÉSTŐL.

15

ÉVE
SZOLGÁLTATUNK

ÜGYFELEINK MONDTÁK
Melissa Anderson
Customer

Teljes mértékben elégedettek voltunk a vetites.hu csapatának munkájával, és a technikai eszközök minőségével. Bátran ajánlom azoknak, akik megbízható és minőségi technikai szolgáltatást szeretnének kapni.

Karina Marie
Customer

Rendezvényünkön munkájukkal, sikerült magasabb szintre emelni a színvonalat. Remek technikai eszközökkel dolgoznak, és a csapat is szakmailag felkészült a spontán kihívásokra is.

28-1 (Demo)
Karina Marie
Creative Heads Inc.

Szakmailag felkészült, szakértő csapat. Jól átlátják a vevő speciális igényeit is, amit a megvalósításban is tökéletesen kiviteleznek.

Faces-400x400px-1_1_09 (Demo)
Jeniffer Burns
Creative Heads Inc.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek a vetites.hu-t, mert egy igazán megbízható, szakértő cég a fény-, hang-, és vizuáltechnika területén.

Faces-400x400px-1_1_09 (Demo)
Jeniffer Burns
Creative Heads Inc.

Több rendezvényen is volt alkalmunk együtt dolgozni a vetites.hu csapatával, amely során mindig a pontosság, a minőség és a megoldásfókusz jellemezte őket. Egy biztos partnert találtam meg bennük, akik tudom, hogy mindig minden igényt képesek megvalósítani, még ha az sokszor extra, és első pillanatra talán megvalósíthatatlannak is tűnik.

beszállítóink