LÁTVÁNYOS EREDMÉNYEK!
Vizuáltechnika

Teljes körű video szolgáltatásokat kínálunk különféle rendezvényekhez. ha szeretné bemutatni marketingvideóját a következő vállalati rendezvényén, vetíteni egy filmet egy LED falra, vagy élőben közvetíteni virtuális vagy élő eseményét, cégünk legmodernebb videómegoldásaira támaszkodhat.

Olyan video mérnökökkel és kreatív szakemberekkel dolgozunk, akik sok éves tapasztalattal rendelkeznek az élő eseményiparban, és a legösszetettebb és legerősebb videó prezentációs megoldásokat állították össze rengeteg eseményhez.

Az AV felszerelésünk lehetővé teszi, hogy a kamerarendszerektől kezdve a projektorokon át a LED-es megoldásokig mindent biztosítsunk Önnek. Rendelkezünk videó keverőkkel, amelyek több kamerás produkciót támogatnak, valamint további kreatív szolgáltatásokat, például a kép a képben kivetítést, Video mappinget, panoráma vetítést is megoldják, hogy a rendezvénye sikeres legyen.

Professzionális eszközökkel

VIZUÁLTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

Projektorok
from

Projektorok, 3000-20 000 ANSI Lumenig

Full HD lézer projektorok

különböző lencsékkel

NEW
VETÍTŐVÁSZNAK
from

Kis vetítővászon a konferenciaterembe

nagy Fast fold vászon a csarnokokba

180×180-tól-12×6 vetítővászonig.

MONITOROK

22″ tól 85″ ig,

a Full HD-4K ig,

hagyományos és touchos monitorok.

VIDEO MIXEREK
$52
from
Videomixer a több kamera és
számítógépes jelforrás közötti váltásokhoz
és a kép a képben vetítéshez.
NEW
VIDEO SZERVEREK
$37
from
Média szerverek a
panoráma és a nem szabványos
felbontású vetítéshez.
KAMERÁK
$64
from
Professzionális és robot
kamerák vezérlővel
és kiegészítőkkel.
Prémium minőségű technika a rendezvényekre
9

Kínálatunk részeként különféle vizualtechnikai szolgáltatásokat nyújtunk, és ötvözzük azokat a tökéletes megvilágítási környezettel, hangtechnikával: full HD vagy extrém panoráma felbontások, vállalati vagy kereskedelmi videók, oktatóanyagok, online video tartalom, élő streaming megoldások, webes közvetítések, videokonferencia stb.